Wie kent PC herstelprogramma?

Status
Niet open voor verdere reacties.

amellies

Gebruiker
Lid geworden
15 mei 2005
Berichten
8
Wie is bekend met PC powerscan? of wie kent soortgelijk programma of een ander (liefst nederlandstalig) programma om fouten op te sporen in mijn PC en tevens kan herstellen?
 
Geplaatst door amellies
Wie is bekend met PC powerscan?
Daar ben ik mee bekend. Het maakt je pc niet beter, maar verzamelt informatie over jouw pc en surfgedrag, om jou vervolgens met spam en reclame pop-ups te gaan bestoken. Je reinste oplichterij dus. (Zoals alle programma's die beloven je pc in een paar klikken sneller en beter te maken.) Trap daar niet in.

Staat Powerscan al op je pc, doen dan eens een grondige scan met een goed antispywareprogramma, zoals AdAware SE: http://www.antispywareoffensief.nl/adaware/handleiding.html

En breng eens een bezoekje aan AntiSpywareOffensief: http://www.antispywareoffensief.nl/forum/index.php?
 
Laatst bewerkt:
Geplaatst door amellies
om fouten op te sporen in mijn PC en tevens kan herstellen?
Het is geen antwood op jouw vraag maar eerder een vraag van mij: weet je ons ook toevallig te vertellen om wat voor soort fouten het gaat?

EDIT:Sorry, @buffy was mijn voor. @amellies, toch verwarrend die vraagstelling. Als je met die Powerscan waar @buffy het over heeft gehad je pc naar fouten wilt scannen, dan is dat natuurlijk niet juist. Je kunt bijvoorbeeld scandisk gaan gebruiken als er fouten op je pc te constateren zijn.

Maar in dit geval is je pc geïnfecteerd, volg het advies van @buffy op.

Dennis.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan