windows 7 !!!!!!!!!! 32 of 64 bits ????????????

Status
Niet open voor verdere reacties.

vipertronic

Gebruiker
Lid geworden
16 jul 2005
Berichten
842
heb een nieuwe laptop gekocht met voorgeinstalleerd w7 32 bits. Zit een cdrom bij met 32 en 64 bits. windows 7 specs laptop zijn:
I3 330 proc - 4 gb geheugen en Nvidia gt330m videokaart -500 gb harde schijf
heeft het nu zin om 64 bits erop te zitten of heeft dit totaal geen nut. Gaat die dan sneller (met 64) ofzo of is dit te verwaarlozen. gebruik de laptop om te internetten mailen af en toe wat te branden geen spelletjes ofzo.
drivers heb ik voor zowel 64 en 32 bits
 
64 bit kan hoeft niet specail als de 32 al goed draait waarom veranderen
 
64 bit is interessant als je je geheugen zwaar gaat belasten. Met 32 bits zal ongeveer 3,2 Gb kunnen adresseren van de 4 Gb die er in zit. Als je de volle 4 Gb of meer nodig hebt dan kan je naar 64 bits gaan.
Verder maakt het niet zo gek veel uit

Ron
 
ok dan heeft het niet veel zin om 64 er op te zetten doe er geen zware applicaties mee draaien bedankt voor de info
 
Maar dat je geen zware aplicaties betekend niet dat je de 4GB niet nodig hebt. Ik draai ook vrijwel geen zware programma's, maar heb wel x64 geinstalleerd. Er is een kleine snelheids winst (merk je eigenlijk niet, maar is er wel).

Kortom, als je over hardware beschikt die x64 ondersteund, en je hebt 4GB ram, waarom zou je dan niet x64 installeren. (Behalve dat de drivers er ook voor moeten zijn, maar aangezien het een nieuwe laptop is, zullen die er ongetwijfeld zijn)
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan