Windows Update naar USB Stick

Status
Niet open voor verdere reacties.

Benthouse

Gebruiker
Lid geworden
15 jan 2003
Berichten
71
Voor aan aantal PC's welke stand-alone zijn, en geen netwerkaansluiting hebben (dus ook geen internet) is het noodzakelijk om deze periodiek te voorzien van Hotfixes en andere updates.

Is er een site waar deze 'los' gedownloaded kunnen worden, en vervolgens op een USB stick gezet kunnen worden om vervolgens via de USB stick te kunnen installeren?

Nog mooier zou zijn om een 'offline' update programma'tje te hebben, welke controleerd welke updates er geinstalleerd moeten worden.....

Wie kan mij verder helpen?

Met vriendelijke groet,

Benthouse
 
Daar die computers niet op het internet zijn aangesloten , zouden ze ook niet al die beveiligings updates hoeven te hebben , wat toch zo'n 85% van de updates zijn.
Als je kijkt bij de geschiedenis van de updates (op de computer die wel alle updates binnen haalt) kunt u lezen waar de update voor is.
Ziet u er een update tussen waarvan u denkt die moeten de andere computers ook hebben dan dubbel klikt u gewoon op de besuste update en een popup scherm zal veschijnen.
Dan kunt u klikken op de link van meer informatie en dan zal u naar een pagina worden geleid waar dus die informatie staat met tevens de mogenlijkheid om handmatig te downloaden, en dus op te slaan up de usb stick
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan