Zone Alarm Pro

Status
Niet open voor verdere reacties.

Franz

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
16 nov 2001
Berichten
2.043
hallo,
ik krijg de laatste tijd steeds meer problemen met
ZA-pro(blauwe schermen)
als ik dan bij logboeken kijk, is het steeds een
true vector engine fout.
heb al een paar keer opnieuw geinstaleerd, maar de
fouten blijven.
is hier een oplossing voor?
heb hier nu ook NIS 2004 liggen, is het misschien verstandiger om te kappen met ZA en over te stappen op norton?
gebruik ook NAV 2004
 
Als je de problemen die norton extra erbij geeft niet erg vind, moet je dat doen ja:D
Nee serieus bij mij komt norton er niet meer in.;)

Mijn advies:
Nod32 met agnitum outpost
 
Gezina, ik heb ZA al een paar keer(grondig, incl. regcleaner) verwijderd, maar probleem blijft

@temptation, hoor ook veel klachten over norton,
vandaar dat ik nog twijfel of ik hem ga proberen:(
 
Heb je PRECIES gedaan wat in de links staat van gezina? Is wel belangrijk namelijk...

Als het echt niet meer wil, kun je ook kijken naar ATguard. Dit is de firewall waarop norton firewall gebaseerd schijnt te zijn, een vaste groep mensen zweert bij deze firewall.(zelf geen ervaring mee btw)
 
Ook alles in Program Files verwijderd? Dat haalt Recleaner niet weg. Ook alles in de map Temp en de INTERNET LOGS? Ik neem aan van wel maar ik meld het nog maar eens. :)
 
m,n comp heb ik 3 weken geleden geformateerd.
daarvoor had ik ook al problemen met ZA.
na de format ZA geinstaleerd, ging ff goed, en weer
hetzelfde ge****
dus helemaal schoon begonnen.
opnieuw geinstaleerd, ook met de methode gezina;)
maar nog steeds ***
denk dat ik toch maar eerst norton ga proberen.
 
Inderdaad Franz, schoner kan je niet beginnen, dan kan je misschien de NIS proberen. :)
 
Geplaatst door gezina
Inderdaad Franz, schoner kan je niet beginnen, dan kan je misschien de NIS proberen. :)

ga ik doen, dus deze vraag is voor mij nu opgelost:thumb:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan