Binnenkort: Nero 6 Reloaded...

Status
Niet open voor verdere reacties.

gezina

Inventaris
Lid geworden
27 apr 2001
Berichten
12.948
Binnenkort: Nero 6 Reloaded
Grote update voor brandersoftware van Ahead


Het is een 'goede gewoonte' dat een nieuwe release van een Nero-versie regelmatig gevuld wordt door een aantal kleinere updates. Die updates zorgen er dan voor dat foutjes in de software verholpen worden. En een enkele keer worden er ook nieuwe functies aan de software toegevoegd door die updates. Zo meldt breekpunt.nl

Ahead Software, de mensen achter Nero, hebben voor 18 oktober aanstaande onder de naam "Nero 6 Reloaded" een belangrijke update gepland voor het programma Nero in de versie 6. Wie al over een retailversie van Nero 6 beschikt, kan deze update gratis downloaden.

Na het downloaden en installeren van "Nero 6 Reloaded" beschikt de gebruiker over een suite die dan inmiddels 18 toepassingen en hulpprogramma's omvat. Daarvan zijn er twee helemaal nieuw. Het programma Nero PhotoSnap is ontwikkeld om afbeeldingen weer te geven. PhotoSnap biedt ook een aantal rudimentaire functies voor het bewerken van die afbeeldingen. Verder is ook het programma Nero MediaHome nieuw. Met MediaHome kunnen multimediabestanden via een lokaal netwerk afgespeeld worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van UPnP (Universal Plug & Play).

Verder zijn er ook een aantal wellicht minder opvallende nieuwigheidjes. Zowel Nero Burning ROM als Nero Express 6.6 ondersteunen nu de functie 'korte lead-out'. Hierdoor duurt niet alleen het afsluiten van een brandproces korter maar is het ook mogelijk om circa 12 Mb aan gegevens extra op een CD of DVD te plaatsen. Daarnaast kan het verifiëren van gebrande gegevens, tot nu toe alleen mogelijk bij data, nu ook worden toegepast op audio en video.

Het programma NeroVision 3, bedoeld voor het bewerken van video, ondersteund nu ook DVD-VR en kan bestanden importeren van DVD+/-VR, DVD-Video, VCD en SVCD. De DVD-transcoder Nero Recode is nogmaals geoptimaliseerd wat vooral te merken is in de snelheid. Recode ondersteund nu ook het huiseigen MPEG-4 videoformaat Nero Digital en kan er, bet zoals bij concurrent DivX, gebruik worden gemaakt van zogenaamde profielen (Mobile, Portable, Standard, Cinema, HDTV).

Ahead Software
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan