dolby probleem , niet selecteerbaar ?

Status
Niet open voor verdere reacties.

doubletrouble

Nieuwe gebruiker
Lid geworden
7 nov 2011
Berichten
2
hallo mensen
ik heb een nieuwe game pc , en ik heb een probleem om er dolby digital uit te halen .
ik heb een kant en klare game pc bij alternate gekocht [ zenit p120 ] , en een optishe kabel aangelegd naar mijn 5.1 h&k systeem .
het geluid werkt prima , maar hij wil niet op 'dolby digital ' springen . als ik de optishe kabel in mijn xbox 360 plug , springt ie er automatish op , dus aan mn receiver ligt het niet .
als ik in configuratiescherm 'hardware & geluiden ---> audio aperaten beheren ' klik , en de uitgang selecteer [ realtek digital audio optical] , kan ik de optie 'configureren ' niet selecteren omdat die optie lichtgrijs is . het aparaa werkt wel als ik hem selecteer , maar mn receiver kan er maximaal 'dolby pro logic ' van maken . nu is die optie 'configureren' wel aan te klikken als ik het geluid over mn samsung scherm laat lopen , en daar krijg je dan zon geschetst plaatje van 2 speakers en een tv . ik heb op youtube gezien dat ik zon optie zou moeten kunnen krijgen , maar dan in 5.1 en 7.1 schets , maar kom er niet uit . iemand bekend met dit probleem , of zie ik iets over het hoofd ?
mn os is w7 en ik heb de laatste drivers . ik heb zowel met dvd's als met spellen [ battlefield3 , formula1 , cliffs of dover ] geprobeerd .

mvg ferry
 
Laatst bewerkt:
Klopt...(Ik kan het wel zien)

Maar die is door de plaatser weer verwijderd.Een reden daarvoor staat er niet bij.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan