Het dan maar in de cd zetten, maar hoe?

Status
Niet open voor verdere reacties.

vis ta

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
31 mei 2007
Berichten
3.253
Mijn probleem uit dit topic: http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?p=2637408#post2637408
Is dus nog steeds niet opgelost, ik snap niet waarom er een slotje op wordt gezet aangezien er wel gezegd wordt wat ik nog kan doen, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen.

En ten eerste woon ik in België, ik heb dus niets te maken met de Nederlandse wetgeving.

daarnaast is Warez software die illegaal verspreid wordt. Ik download windows pas illegaal als ik ook om een productkey of keygen vraag, wat ik dus niet doe want ik heb al een productkey! Als jullie grondig hadden gelezen wat ik had gepost, wisten jullie dat...

Dus nee het is mij echt niet duidelijk waarom het niet mag tenzij het verkrijgen van hulp op dit forum verboden is.

Weer ontopic:
@ puppie: je hebt me nu gezegd dat ik de cdkey in mijn cd kan zetten en dat het dan opgelost zou zijn, maar kan jij of iemand anders me dan ook uitleggen hoe ik mijn cdkey in zo'n cd kan slipstreamen? Dat had je beter meteen uitgelegd voor je het topic had gesloten...
 
Er wordt niet voor niets een slot op je andere topic gezet. Dat jij je (volgens jou) niet aan de Nederlandse wetgeving hoeft te houden, hebben wij niks mee te maken. Helpmij is een Nederlands forum en zal zich dan ook aan de Nederlandse wetgeving moeten houden. Het is je andere topic duidelijk aangegeven, waarom deze op slot gezet is.

Het aanbieden van Windows als download is en blijft illegaal, ook al gebruik je jou eigen key. Microsoft heeft namelijk geen toestemming gegeven om Windows als download aan te bieden door derden.

Hulp krijgen op dit forum is niet verboden, echter zijn hier wel voorwaarden die gehanteerd worden. hier dien je als lid aan te houden, ook al woon je in België.

Topic wederom gesloten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan