kan niet emailen naar hotmailadressen

Status
Niet open voor verdere reacties.

sgrav000

Verenigingslid
Lid geworden
8 sep 2000
Berichten
929
Een kennis van mij schrijft dat ze geen berichten kan versturen aan hotmailadressen. De foutmelding luidt ongeveer zo:

Kan het bericht niet verzenden omdat één van de geadresseerden door de server is geweigerd. Het geweigerde e-mailadres is *******@planet.nl. Onderwerp 'Oproep Amnesty International', Account: 'pop.planet.nl', Server: 'mail.planet.nl', Protocol: SMTP, Reactie van server: '550 5.1.1 unknown or illegal alias: ********@planet.nl', Poort: 25, Beveiligd(SSL): Nee, Serverfout: 550, Foutnummer: 0x800CCC79

Het komt in het Postvak uit en bij het verzenden komt die foutmelding. De moeilijkheden zijn begonnen nadat ze zijn veranderd van telefoonmaatschappij: "Wij zijn wat telefoon aansluiting betreft overgegaan op Tele2 dus gaat het inbellen van de PC ook via Tele2. Wel blijft de aansluiting van KPN bestaan voor 06 en 008 nrs. Het gekke is dat andere berichten wel doorgelaten worden. Ik verstuur niet via een hotmailprovider maar via planet."

Wat kan hier aan de hand zijn? Graag jullie commentaar.

sgrav000
 
Geldt de fout voor één hotmailadres of voor alle hotmailadressen? In het eerste geval zou de afzender op de blokkeerlijst van de ontvanger kunnen staan. In het tweede geval, geen idee, of Hotmail zou haar op de spamlijst gezet kunnen hebben.
 
opgelost

Stond bij geblokkeerden.

Dank voor meedenken.

sgrav000
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan