Msn winks

Status
Niet open voor verdere reacties.

crazyheels

Terugkerende gebruiker
Lid geworden
27 mei 2002
Berichten
1.214
Ik heb uit een nieuwsgroep het programma MSN Winks 4.0 gehaald inclusief 3 patches om het "gratis" te kunnen laten werken. Alles geinstalleerd en het werkte.

Omdat ik het toch niet al te super vond heb ik het weer weggehaald. Gewoon via Config/software en daarna met zowel Crab Cleaner en TuneUP 2006 gescand om registerverwijzingen weg te halen, afgesloten en opnieuw opgestart.

Het probleem wat ik nu heb is dat er een popup blijft komen waarin vermeldt staat dat het een trial betreft met zoveel dagen en dat er geregistreert moet worden....

Dus, is er nog altijd ergens een registerverwijzing!

Kan iemand mij vertellen waar ik die ongeveer zou kunnen vinden en of ik die zomaar en op welke manier kan weghalen en of uitschakelen?

:thumb:
 
Kijk in C:\Program Files of je een "verdachte" map vindt met popup-reminder. Misschien in de map waar MSN Winken in stond. Map verwijderen en Crap Cleaner een of twee keer uitvoeren. (Patches waren toch geen keygen's of serials'?)
 
Ben toch een beetje bang van wel....dat doet me gelijk er aan denken dat ik de firewall ook even moet checken....

Ik zal al die mappen is checken.....

Heb nadat ik alles eropgezet had wel Hitmanpro laten draaien....

Misschien nog een keer doen.

Bedankt
 
Ik hoop voor jou dat die nieuwsgroep op een betrouwbare site stond. Bezoeken van warez-sites is solliciteren naar spy- en adware, om nog maar niet te spreken van virussen.:evil:
Kijk uit!
 
Je kan tevens nog even kijken in uitvoeren > msconfig > opstarten of hij daar tussen staat. Ook staat daar de registervermelding.
 
Ja, ik weet het...ik ben daar al een tijdje mee bezig....laat altijd alles als het binnen is scannen met mijn virusscanner (Norman) en een spywarescanner (Ewido) en als het erop staat nog is elke avond voor het naar bed gaan Hitmanpro.

Maar ik denk dat er nu iets is blijven staan; in de program files staat wel een onherkenbare map met alleen maar hele gekke bestandjes...en die is niet weg te halen op de normale manier.

Die ga ik handmatig weghalen, gewoon verwijderen en zie dan wel.:confused:
 
Easy, je hebt het goed, in de startup staat inderdaad een vermelding, kan em niet wegkrijgen...althans niet door simpel het vinkje weg te halen. Komt gewoon weer terug, maar hij zit dus in de Registry Run Key en onder C:windows/msn.appn.exe
 
In windows staat dus dat gebeuren: msn.appm.exe, en die staat ook in de opstart

ik kan em in beiden niet verwijderen....zal wel HijackThis worden....of weet jij waar in het register ik die vermelding moet verwijderen?

:thumb:
 
Even in veilige modus: http://www.virushelp.nl/veilige_modus.htm

Of je kan eerst via msconfig het programma niet meer laten opstarten.
Daarna toepassen en dan opnieuw opstarten.
Daarna verwijderen.

Veilige modus is dus makkelijker.

Omdat het programma in gebruik is kan je er niks van verwijderen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan