"To Site-Built-It of niet?"

Status
Niet open voor verdere reacties.

BellaBella

Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
60
Hallo allen,

Ik wil me graag wat meer gaan verdiepen in het maken, bouwen en ontwerpen van websites.

Tijdens mijn zoektocht naar informatie wat er voor, tijdens, en na het bouwen allemaal nog meer komt kijken bij het maken van een website kwam ik uit bij een soort van totaalaanbieder van maken van een website genaamd Site Built It, op deze site worden allemaal succesverhalen genoemd en dat klinkt allemaal heel tof maar een gezonde dosis scepsis zegt mij dat er meer is dat wat je zo op het eerste gezicht ziet. Ik ben op zoek gegaan naar reviews betreffende dit programma/totaalpakket maar kom er maar weinig tegen.
Vandaar dat ik mij afvroeg of iemand onder de Helpmij-ers er enige ervaring mee heeft of weet waar er reviews van te vinden zijn.


Ik hoor graag van jullie,...goede en slechte reviews.



Groetjes
Bella
 
Als je slim bent meld je je aan bij one.com
deze hebben goedkope hosting en alles aan boord wat je voor een website kan gebruiken.
voor 1,25 per maand heb je al 3gb opslag ruimte. :thumb:

one.com is 1 van de webhosts die in de top 5 staat.
hun service is zeker te doen voor deze prijs....
 
Laatst bewerkt:
Ik zou dat niet doen, dat Site Built It. 't Is bepaald niet goedkoop. Ik heb enkele sites bekeken die ermee gemaakt zijn en ik ben - laat ik het heel netjes zeggen - niet diep onder de indruk van de kwaliteit van de code.
Minder netjes: dat programma beschermt je kennelijk nog niet tegen de meeste elementaire fouten als 'n head binnen 'n body, dat soort dingen. Bagger dus. Dat kan ook liggen aan de mensen die 't programma gebruiken, maar 't programma voorkomt dat dus niet.
't Maakt op mij 'n beetje de indruk van 'n soort pyramide-verkoop. Als die sites staan barstensvol met halleluja-verhalen en links naar waar je 't kan kopen of zo. Ik vermoed dat ze betaald krijgen daarvoor, maar dat weet ik niet zeker.

Ik zou ook nooit 'n provider nemen die niet in Nederland is gevestigd, althans geen adres in Nederland heeft. Al is het maar om in 'n Nederlands te kunnen schelden als ze er echt 'n potje van maken :D

Hier heb je drie sites waar je providers kunt vergelijken. Heel veel hebben ook 'n pakket waar je zelf 'n site mee kunt maken.
http://www.hostingbedrijven.nl//
http://www.internetten.nl/hosting/wizard.asp?m=4
http://www.webhosters.nl/virtuele-webhosting/
 
Sir John en Goeroeboeroe

bedankt voor jullie input...Nog meer mensen??



Groet
Bellabella
 
geen input meer? Nou in ieder geval eenieder bedankt voor het meedenken


Groet
Bellabella
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan