TuneUp utlities

Status
Niet open voor verdere reacties.

opzoek25

Gebruiker
Lid geworden
9 jul 2008
Berichten
493
Ik kreeg de jongste tijd allerlei voortdurend terugkerende mysterieuze foutmeldingen en de PC ging steeds trager lopen. Geen idee hoe dat kwam tot ik enkele termen herkende: oneclick.exe en de naam TuneUp utilities. Oneclick is een onderdeel van Tune Up.
Van dat hulpprogramma staat de versie 2012 op mijn PC. Ik heb dat programma verwijderd en nu werkt alles weer normaal. Kan het zijn dat deze tool corrupt was geworden? En wat doe ik ? Het programma terug laden?
 
hoi,

Deze "one-click maintenance " doet eigenlijk op een automatische manier je computer opschonen. Naast het opruimen van tijdelijke bestanden, staan daar ook opties als defragmenteren en dergelijke, wat tijd, cpu en tijdelijk geheugen in beslag neemt. Niet erg fijn als je net ergens mee bezig bent. vermoedelijk had het ergens een conflict mee, vanwege de foutmeldingen.

Mocht je ooit tuneup utilities ( wat nu van AVG is ) weer opnieuw downloaden, kan je one click maintenance uitschakelen, of bepaalde onderdelen uitschakelen in het programma zelf.
 
Laatst bewerkt:
Kijk erg uit met die zogenaamde "tune-up" utilities. Helemaal link is het om in te gaan op een bericht dat plotseling in uw browser verschijnt die zegt dat uw computer vele fouten bevat (of vergelijkbare tekst) en dat dat wel even opgelost wordt door op de bijgeleverde knop te drukken.
Veel van dit soort "verbeter/tune-up"tooltjes verbeteren helemaal niets aan uw pc en sommige maken het zelfs aanzienlijk slechter of bevatten malware.
 
:) heh ! srpchulp ik ben half met je mee eens en weer half niet,

Dit soort Pop-Ups en reclames in Browsers hebben ze helemaal niets met echte origineel Tune Up ( nu AVG PC TuneUp dus ) te maken, en via een pop-up reclame je mag NOOIT iets aanschaffen dat is helemaal verkeerd ( :( ! ) ..
uiteindelijk als je Tune Up kent ( die moet je ook kennen-leren ( ! ) :( ) pas dan weet je hoe die werkt en pas dan kan je die echt oordelen, merk ik ook dat hier zeer veel mensen beschouwen ze zichzelf ALS PC goede
kennissen's en of specialisten maar ook af/en toe zeer verkeerde meningen uiteen ze en zo ..
Ik zelf gebruik ook die Tune-Up sinds die ontstaan is ..

Inderdaad net zoals jijzelf dat zei sommige'n PC maken het zelfs aanzienlijk slechter ( en dat klopt ! ) maar dit kan gebeuren als je product per-se via een Pop-Up besteld of aangeschaft hebt !
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan