Windows 7 Netwerk probleem

Status
Niet open voor verdere reacties.

r0yxd

Gebruiker
Lid geworden
23 jul 2012
Berichten
10
Beste mensen,

Mijn computer is de laatste tijd vaak gecrasht, ik heb geen windows7 heinstell programma of wat dan ook. Nu ik alles weer op het rijtje heb, en hij niet meer steeds crasht heb ik het volgende probleem.

Mijn computer start wel gewoon op, laad alles. Na herstel geeft die veel errors aan van de programmas die waarschijnlijk schadelijk waren en die verwijderd zijn. Zodra alles is opgestart geef het netwerk icoontje. Een computer met een rode kruisje rechtsonderin. Hoe kan ik mijn netwerk weer aan de praat krijgen? Of is het gewoon het beste als ik er even mee naar de computer zaak ga.

Mijn Computer:
Windows 7 32bit stuur programma.
Moederbord: Foxcon

Ik hoop dat u mij kunt helpen, bedankt van het lezen van deze vraag.

Met vriendelijke groet,
Roy smit
 
Indien je met rechts op het netwerk icoontje klikt kun je als het goed is kiezen voor probleem oplossen. Je krijgt daarna resultaat over wat er precies mis is. Gezien de crash zou ik je nog twee dingen aan willen raden. Namelijk een checkdisk. Net zo vaak tot er geen fouten meer gevonden worden. En een system file check om de Windows bestanden zo nodig te herstellen. Meer informatie over hoe je deze uitvoert vind je hier:

http://support.microsoft.com/kb/315265/nl
http://support.microsoft.com/kb/929833/nl
 
netwerk driver al opnieuw ge installeerd
staan er in apparaatbeheer nog vraag/uitroep tekens?
 
netwerk driver al opnieuw ge installeerd
staan er in apparaatbeheer nog vraag/uitroep tekens?

In apparaatbeheer staat geen uitroep tekens,
Zou jij mij mischien precies kunnen uitleggen, hoe je dat opnieuw kunt instaleren?
 
Ik heb stuurprogramma ge herinstaleerd, maar geen vooruitgang... Bij het opstarten vroeg die om het te instaleren, en dat heb ik gedaan. Maar mischien dat dit iets is. Hij geeft ook 2 errors aan.
Iets met netdown
en Socketerror

Ook geeft die aan:
De proxyinstellingen van deze netwerk kunniet niet automatisch worden gededecteerd. Dat komt er tevoorschijn als ik op "Probleem opslossen" klik.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
In dat geval wil ik je toch nogmaals wijzen op de chkdsk en vooral sfc. Mogelijk worden de services die voor deze proxy check zorgen niet of niet correct uitgevoerd door beschadigde of missende bestanden. Door de twee commando's uit te voeren zorg je ervoor dat deze weer correct werken. De proxy handmatig instellen kan ook maar zou niet de juiste manier moeten zijn om internet te krijgen. Meer info hier: http://support.microsoft.com/kb/937151/nl (weliswaar voor Vista maar komt op hetzelfde neer)
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan