James Bond NIghtfire Torrent downloaden.

Status
Niet open voor verdere reacties.

MegaPilot

Gebruiker
Lid geworden
10 feb 2009
Berichten
28
Oi oi forummertjes! :)
De James bond Nightfire 007 torrent is aan het downloaden bij mij. Hij zegt dat hij nog maar op 4 % zit van de download, terwijl de map James Bond Nightfire 007 al in m'n games-map staat met een grootte van 1,17 GB(eigenlijke grootte). Is dit normaal? Ik kan de game nog niet starten. Dan m'n volgende vraag:

Als ik klaar ben met downloaden, is er dan nog een stap die ik moet doorlopen om de game te starten, of is het zoals bij m'n legeale GTA-games dat er een exe-icoontje is waar ik op kan klikken om de game te starten?

Alvast bedankt, de MegaPilot. :)
 
Ja, dit is normaal. Je reserveert de ruimte alvast zeg maar. Je kan pas iets met het bestand als deze 100% binnen is.

Voor het installeren zal je het een en ander moeten doen, maar dat hangt af van de bestanden of het bestand dat je download. Aangezien ik niet helderziend ben, kan ik nu niet aangeven welke stappen dit gaan zijn.
 
Oh, okee. Weet iemand een antwoord op deze vraag? :
Als ik klaar ben met downloaden, is er dan nog een stap die ik moet doorlopen om de game te starten, of is het zoals bij m'n legeale GTA-games dat er een exe-icoontje is waar ik op kan klikken om de game te starten?
 
Geen idee... dat kan niemand weten... (zie commentaar van Lita)
Dat ligt aan het uiteindelijke bestand...
Is het een .rar dan zul je hem moeten uitpakken, is het een .iso dan moet je hem branden of mounten, ga zo maar door....
 
Laatst bewerkt:
De hint was dat je even moet vertellen wat voor bestand je aan het downloaden bent...

Dus niet de naam van het spel, maar of het een .iso, een .rar, enz is. Zolang je dat niet vermeld, zal niemand een exact antwoord kunnen geven, alleen maar een gok.

Edit: Net als ErpCity zegt dus...
 
Het ziet er in de Games-map ongeveer zo uit:
nightfire.jpg

Hij is nog niet klaar. Het bestandstype van de torrent is Vuze Download, maar het lukt best met µTorrent.
Btw: Wat is mounten?
Bedankt voor de hulp die jullie me nu al gegeven hebben! :)
 
Een mds dus, die kan je branden of mounten.

Mounten is met bijvoorbeeld Daemon tools een virtuele drive aanmaken en daar het bestand in mounten. Het werkt dan net zo alsof je een echte dvd in je speler legt. Ben alleen niet helemaal zeker of daemon ook met mds of mdf kan omgaan.

Een .torrent kan je met elk torrent programma binnenhalen, is hier dus niet van toepassing.

Nog even wachten dan tot ie klaar is en je kan aan de slag om te installeren.
 
Laatst bewerkt:
l

Het duurt nu wel heel lang...:(
Kan ik m'n laptop 's nachts laten aanstaan? Of kan de download zich verder verstrekken als ik 'm afzet en morgen weer aanzet?
Alvast bedankt,
MP. :)
 
je kan je laptop gerust afzetten

je start morgen µtorrent weer en dan gaat ie vanzelf verder.

als het downloaden nog maar even duurt kan je wel met een programma ervoor zorgen dat je laptop automatisch afsluit over 2 uur ofzo.

grtjs
 
Ja hoor, je kan de laptop rustig aan laten staan, mits aan het stroom en niet op een stoffen ondergrond (hitte).

Maar je kan ook het programma afsluiten en morgen verder gaan. De download gaat gewoon verder waar je gebleven was. Beide is geen enkel probleem dus.
 
Ik heb nu even gepauzeerd, aangezien m'n broer z'n internet er van uitviel...:( De download gaat zéér traag...Ik heb al gezocht naar een andere torrent maar het zijn allemaal trage(zie je aan seekers ofzoiets)...Is er een andere mogelijkheid? Of kent iemand een snelle Torrent? Ik kan het spel niet kopen, het ligt nergens in de winkels...:(
 
De snelheid waarmee je download hangt af van een aantal factoren. Je gebruikt Utorrent, is het simbool onderin in het midden groen geel of rood? Rood betekend dat je geen poort open hebt staan.

Ook je eigen internetsnelheid is belangrijk, met 20Mbit download je sneller dan met een 4Mbit verbinding.

Daarnaast ook inderdaad het aantal seerders en leachers. De seeders zijn de mensen die het spel al compleet hebben en de leachers zijn nog aan het downloaden. Geen seerders betekend dat je de kans loopt het spel niet binnen te krijgen. Hoe meer hoe beter dus.

Lokaties van torrents mogen wij hier niet geven zoals ook stond in de voorwaarden waarmee je accoord ging toen je je hier registreerde.
 
Het duurt altijd wel even voordat een torrent helemaal op gang is gekomen. W8 dus eerst en kijk of het niet sneller gaat na een tijdje.

Met welke snelheid haal je de torrent nu binnen?
 
het is inderdaad zoals Lita en golspeedy boven uitleggen. simpel gezegt werkt t zo, iemand zet iets (een game) on line voor de anderen om die te downloaden. zeg 10 man download die nu, en terwijl ze dat doen geven ze wat ze al binnen hebben getrokken van de download gelijk weer door naar anderen. dus hoe meer mensen m downloaden, hoe groter de snelheid wordt waarmee jij m kan binnentrekken. en zoals Lita terecht zegt. seerders zijn mensen die de game al helemaal hebben gedownload, maar toch hun torrent aan laten staan zodat ze blijven doorgeven aan anderen. zouden nu alle mensen stoppen die m al helemaal binnen hebben, dan is er dus niemand meer die de laatste bestaanden van de game aan je kan doorgeven, en dus kan t voorkomen dat je soms 80% al binnen hebt, maar de laatste 20% niet meer krijgt, of dat je daarop langer moet wachten, tot zoiemand inderdaad weer aansluit die alles al heeft.

meestal gaat t behoorlijk traag met torrents en grote bestanden, games. zijn er maar een paar seeders en leachers dan kan t wel eens 1,5 tot 2 dagen duren eer je de game helemaal binnen hebt, soms zelfs wel langer.

er zijn nieuwsgroepen waar je lid van kunt woorden, vandaar kun je heel games en andere progammas downloaden via ongekend hoge snelheden, heb zelf een download van 800 kb p sec, wat maakt dat ik de meeste progamma's binnen heb in 1 a 3 uur, naargelang de grote van de game/progamma. een lidmaatschap van zo'n nieuwsgroep kost gemiddeld zo'n 7 euro per maand, kan ook goedkoper hoor, er zijn zelfs mogelijkheden om voor 1 dikke euro een dag lid te zijn van sommigen, (google anders even onder nieuwsgroepen of Grabit of FTD). (uiteraard hangt je download en upload snelheid geheel af van je eigen internet snelheid!!!)

wees wel waakzaam voor virussen !!!!!!!!!

heel heel veel torrents zitten vol met de grootste rotzooi, de kans dat je dus je pc zwaar besmet is erg groot aanwezig. druf zelfs te beweren dat van de gemiddelde torrents zeker 1 op de 4 een virus heeft,of,.... er zit niet de game in die je dacht te downloaden maar eeen suffe pornofilm, of een kinderfilm als iets van de muppets, of weet ik wat. (bij nieuwsgroepen is dit eigenlijk nooit t geval, dit is enkel bij de losse torrents,)

niet leuk om zoiets uit te vinden na 40 uur download! en daarom doen ze dit ook, kinderen he. ( noem dat zelf altijd electronische vandalisme, vroeger ramden sommige figuren dan een telefooncel of bushokje in elkaar, nu doen ze dit).

dus, zorg (eigenlijk altijd) dat je een goeie anti virus scanner hebt draaien en een goeie firewallm vind zelf zone alarm erg goed).

succes ermee, hoop je een beetje wijzer gemaakt te hebben in t land van de searders en leachers. niet dat ik nu zo'n grote speler hierin ben hoor, ben zelf maar een klein nieuwsgroep lidje dat heel af en toe wat binnentrekt, lol.

leon

(o, nog een tip voor ik aflsuit; stel je torrent downloader zo in dat je ook upload. je zou denken, dat wanneer je ook weer upload je langzamer download, maar dat is niet het geval. er is een samenhang tussen je download en upload. daarvoor zijn het torrents, geef jij weer door dan kun je ook zo snel als mogelijk is downloaden. )
 
Laatst bewerkt:
Er moet een .ISO-bestand bijzitten, en dat heeft hij niet. Wat moet ik dan doen? :(
Alvast bedankt.
Mvg,
MP.
Btw: De download is nog niet klaar, maar ik wil het al weten op voorhand.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan